Restaurant Customer Service – Hoe terugkerende klanten te krijgen

Het is wat de klant waarneemt, of het nu een aangenaam gezicht is dat ervoor gaat zorgen dat die klant WOW zegt of een onaangenaam gezicht dat een negatieve houding zal creëren. Terwijl uw klanten wachten op service zitten ze of staan ze en hebben ze tijd om uw activiteiten te observeren. Uw gast ziet alles, of het nu schoon of vies is. Uw gast kan ook alles horen, zoals koks ruzie in de keuken of de manager schreeuwen tegen een werknemer. Wilt u uw vuile was echt blootstellen aan uw klanten?

In de restaurantindustrie moet je je concurrenten verpletteren. In de huidige economie, is het moeilijk voor restaurants om winst te maken en te overleven. Het is geen rocket science om erachter te komen hoe te overleven en zelfs om te slagen. Het is belangrijk voor u om enige ervaring in de restaurantindustrie te hebben om te begrijpen wat er moet worden geïmplementeerd in uw restaurant. Als je die ervaring niet hebt, huur dan mensen in die ervaring hebben en zich zullen inzetten voor je succes.

De feedback van uw klant over uw restaurant is cruciaal voor uw succes. Immers, hoe ga je weten of uw personeel doet de juiste dingen voor de juiste redenen, tenzij iemand ze observeren? Uw klanten zien en horen alles terwijl ze in uw restaurant zijn. Wat uw klanten zien en horen, kan een enorme impact hebben op terugkerende activiteiten.

Zet jezelf in de schoenen van de klant en zie wat ze zien en horen wat ze horen, het oog van de klant. Train je managers om proactief te zijn en de problemen af te lossen voordat ze gebeuren of uit de hand lopen. Elimineer alle doorn in het oog voordat de gast ze ziet.; Laat je geloven dat je de gast bent: start je inspectie vanaf de parkeerplaats. Doe dan een complete walk-through van het gehele restaurant en correcte kwesties als je verder gaat. Maak een lijst met dingen die aandacht vereisen en delegeer ze aan uw medewerkers.

Restaurant Listing Portals: Waar u uw restaurant aanbieden en boeken

Net als andere middelen voor het aanbieden van een bedrijf online, tegenwoordig online food portals en restaurant listing portals groeien hun vraag van dag tot dag. U verschillende betaalde resultaten of advertenties zien wanneer u online naar een restaurant zoekt.

Dergelijke soorten portals zijn echt een aanzienlijke inspanning, niet omdat ze gunstig zijn voor de werkgever of de eigenaar van een restaurant, maar omdat ze dienen een enorme lijst van opties voor klanten ook. Ze geven vrijheid om te weten over elk restaurant en hun keukens, gelegen in de buurt van je.

Mensen denken over het algemeen dat beide termen hetzelfde zijn en er is geen verschil tussen hen. Zelfs zij verklaren hun ervaring en hun handelingen over dergelijke portalen. Het is verwarrend om te verschillen tussen een online food portal en een restaurant portal, maar vanwege hun fundamentele ideologie, kunnen ze verschillen. Maar de vraag is hoe kunnen we ze differentiëren als ze bijna dezelfde dingen serveren.

Dus, als criticus of als klant, kunnen we het verschil herkennen aan hun basisconcept. De online Food portals serveren of bieden verschillende keukens om online te bestellen, maar Restaurant listing portals u uw restaurant lijst en boek een tafel in dat. Beide geven u een enorme lijst van restaurants en keukens, maar hoe het te consumeren, het is anders dan hen.

Over het algemeen zijn portals B2B (Business to Business), waarmee een bedrijf zich kan registreren en vermelden in de directory van die portal. Maar in het geval van Restaurants wordt deze functionaliteit Business to Customer, waar klanten online of offline toegang hebben tot hun diensten.

Voor een Restaurant Listing Portals is het een rommelige verwarring om ze te classificeren onder B2B of Business to Customer. Omdat ze beide functies aanbieden. Dit soort portals biedt een dienst om een restaurant onder hun directory te vermelden en aan de andere kant, ze laten een klant om hun tafel te boeken in dat restaurant.

Welke stad heeft echt de meeste restaurants per hoofd van de bevolking

Reis naar de meeste stadswebsites rond het net en je zult verrast zijn door hoeveel mensen beweren meer restaurants per hoofd van de bevolking te hebben dan ergens anders. Dit wordt beweerd door San Francisco; Madison, Wisconsin; Washington DC; en Shreveport, Louisiana. Tenminste Canadese steden inzet dezelfde claim.

Dus welke steden hebben een legitieme aanspraak op de titel van “De meeste restaurants per hoofd van de bevolking?” De National Restaurant Association (NRA) publiceert wel een lijst van restaurants per inwoner per staat. Volgens de Association, Californië heeft veruit de meeste restaurants met maar liefst 87.225 eetgelegenheden. De staat New York komt binnen bij een schamele 58.027. De top vijf wordt compleet gemaakt door Texas (53,631), Florida (41.901) Pennsylvania (31.466).

In termen van per hoofd van de bevolking per staat, Washington DC bovenaan de lijst volgens NRA. De Amerikaanse hoofdstad verhoogt zo’n 0,4 restaurants per 100 mensen. Ten tweede is, verrassend, Montana bij .354 restaurants per 100 personen. Afronding van de NRA’s top vijf zijn Rhode Island (0.304 per 100) Vermont (.303 per 100) New York (.301 per 100). Als je een beetje honger hebt, wil je misschien de drie staten vermijden met de minste restaurants Mississippi, Kentucky en Utah.

In termen van Noord-Amerikaanse steden, is het een beetje moeilijker om vast te stellen wie kan aanspraak maken op de titel van de stad met de meeste restaurants per hoofd van de bevolking.

Hier zijn tien steden met meer dan 100.000 mensen die de claim hebben ingediend. Maar wie heeft de echte claim? Wie biedt de keuken zoeker of gewoon hongerige shopper de meeste keuze? Wie kan aanspraak maken op de titel van The Restaurant City?

De stad San Francisco is een stad van 744.230 mensen en beweert te hebben 2.662 restaurants binnen de stadsgrenzen. Er is geen twijfel dat de standaard van restaurants in de stad van de baai is uitzonderlijk. Als je gewoon San Francisco goed uw dichtheid is 279 mensen per restaurant. Maar vanwege de kosten van huisvesting, het aantal mensen die in de stad goed is gedaald, terwijl het aantal bedrijven, waaronder restaurants, in San Francisco, is een vertekend aantal.