Het is wat de klant waarneemt, of het nu een aangenaam gezicht is dat ervoor gaat zorgen dat die klant WOW zegt of een onaangenaam gezicht dat een negatieve houding zal creëren. Terwijl uw klanten wachten op service zitten ze of staan ze en hebben ze tijd om uw activiteiten te observeren. Uw gast ziet alles, of het nu schoon of vies is. Uw gast kan ook alles horen, zoals koks ruzie in de keuken of de manager schreeuwen tegen een werknemer. Wilt u uw vuile was echt blootstellen aan uw klanten?

In de restaurantindustrie moet je je concurrenten verpletteren. In de huidige economie, is het moeilijk voor restaurants om winst te maken en te overleven. Het is geen rocket science om erachter te komen hoe te overleven en zelfs om te slagen. Het is belangrijk voor u om enige ervaring in de restaurantindustrie te hebben om te begrijpen wat er moet worden geïmplementeerd in uw restaurant. Als je die ervaring niet hebt, huur dan mensen in die ervaring hebben en zich zullen inzetten voor je succes.

De feedback van uw klant over uw restaurant is cruciaal voor uw succes. Immers, hoe ga je weten of uw personeel doet de juiste dingen voor de juiste redenen, tenzij iemand ze observeren? Uw klanten zien en horen alles terwijl ze in uw restaurant zijn. Wat uw klanten zien en horen, kan een enorme impact hebben op terugkerende activiteiten.

Zet jezelf in de schoenen van de klant en zie wat ze zien en horen wat ze horen, het oog van de klant. Train je managers om proactief te zijn en de problemen af te lossen voordat ze gebeuren of uit de hand lopen. Elimineer alle doorn in het oog voordat de gast ze ziet.; Laat je geloven dat je de gast bent: start je inspectie vanaf de parkeerplaats. Doe dan een complete walk-through van het gehele restaurant en correcte kwesties als je verder gaat. Maak een lijst met dingen die aandacht vereisen en delegeer ze aan uw medewerkers.